Het Nederlands Bakkerij Centrum te Wageningen heeft de oliebollen van Dennis en Bianca Jansen-Hachmang “Bekroond met Goud”. De oliebollen zijn op 8 punten getest en beoordeeld op vorm, uitwendige kleur, structuur, eeteigenschappen, smaak, vulling, vet en algemene indruk. Een score van achten en negens levert Dennis en Bianca voor het tweede jaar op rij een “Bekroond met Goud” op.
Een hele prestatie. “Mijn opa zou er trots op zijn”, zei Bianca tegen mij. Haar opa is tijdens de oorlog begonnen met oliebollen bakken. “De oliebollen waren zijn leven. Als klein meisje ging ik al mee met hem op de kraam.” Bianca komt uit een familie van oliebollenbakkers. Haar ooms en tantes volgden opa op. “Het oliebollen bakken is er met de paplepel in gegoten. Ik ben van de derde generatie in onze familie en mijn dochter Denique helpt ook al mee.”
De producten van Bon Appetit worden de gehele dag vers voor u bereid, zodat kwaliteit gewaarborgd is. Tevens kunt u ook genieten van de andere producten die verkocht worden, in de laatste week van het jaar worden er appelbeignets, de ouderwetse appelflap, oliebollen & krentenbollen verkocht. Bestellen is niet nodig voor oud en nieuw, er wordt de gehele dag vers voor u gebakken.
Wilt u zelf ook een lekkere oliebol proeven die bekroond is met “Goud”, dan kunt u terecht bij de gebakskramen “Bon Appetit” van Dennis, Bianca en Denique in Elst.
De gebakskramen vindt u
op het Europaplein naast Cafe ’t Fort (1 november t/m 31 december) en bij het Winterfestijn voor het Gemeentehuis (16 december t/m 8 januari).
De gebakskramen zijn geopend van 11.00 uur t/m 17.30 uur, zaterdag 10.00 uur t/m17.00 uur en koopzondag 13.00 uur t/m 17.00 uur.